Verbind met de sector tijdens Moerdijk Live Xperience

28 augustus, 2023
Moerdijk Live Xperience

In de voorbije 10 jaar heeft Ritchie Bros. grote sprongen gemaakt in de wereld van technologie en online diensten. We breidden onze koop- en verkoopoplossingen uit en wonnen het vertrouwen van nieuwe bedrijven met behoefte aan zwaar materieel. In lijn met ons streven om kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen, zijn we verheugd om de Moerdijk Live Xperience aan te kondigen, een krachtig live & online evenement dat gepland staat voor 10-12 oktober 2023. Laten we ons verdiepen in de details van dit uitzonderlijke evenement en wat we in petto hebben.

Spannend veilingspektakel

Het hoogtepunt van dit driedaagse evenement is een grote materieelveiling met duizenden items te koop, variërend van graafmachines, wielladers en dumptrucks tot verdichters, schaarliften, verreikers en diverse andere soorten materieel. Met honderden items die nu al aan het aanbod zijn toegevoegd, is deze veiling een uitgelezen kans voor bedrijven om overtollige machines en vrachtwagens die niet langer nodig zijn van de hand te doen of om goede deals te krijgen voor materieel dat ze willen kopen.

We gaan weer live!

Wie al langer zware machines koopt of verkoopt via Ritchie Bros., herinnert zich vast nog het geluid en de opwinding van onze veilingmeesters die in onze theaters machines aan het promoten en verkopen waren? Goed nieuws… Onze veilingmeesters keren terug op de Moerdijk Live Xperience als we ons succesvolle Timed Auction format combineren met een liveveiling met ‘bid catchers’! Honderden kavels zullen worden verkocht door onze veilingmeesters, met de optie om persoonlijk of online te bieden.

Laatste trends en inzichten

De toewijding vanuit ons is altijd geweest om mensen samen te brengen en innovatieve oplossingen te bieden. De sleutel tot het succes van Ritchie Bros. ligt in een verbinding tussen kopers en verkopers die landsgrenzen, sectoren en bedrijfstypen overstijgt. In ons continue streven naar die missie ontwikkelen we voortdurend nieuwe oplossingen en diensten om de klantervaring te verbeteren.

Tijdens de Moerdijk Live Xperience is er ook een minibeurs, waar diverse oplossingen zijn te ontdekken, zoals Rouse Services, SmartEquip, Mascus en nog veel meer.

Als je de laatste trends in de branche wilt weten, kom dan naar onze ‘Insights sessie’ tijdens Moerdijk Live Xperience. Luister naar experts uit de branche die hun inzichten delen en zo helpen om te navigeren door de ups en downs van de materieelmarkt.

Ervaringen uitwisselen

Sam Wyant

Moerdijk Live Xperience dient ook als platform om te netwerken met internationale vakgenoten. Ontmoet vrienden en collega’s van over de hele wereld om onder het genot van een drankje ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het is een perfecte plek om een goede tijd te hebben en samen te genieten voor het einde van het jaar.

“We willen een platform bieden voor netwerken, leren en zakelijke expansie voor de sector. Van verhelderende inzichten van marktleiders tot de interactieve vakbeurs, er is voor elk wat wils op de Moerdijk Live Xperience.”
-Sam Wyant, President Internationale Verkoop bij Ritchie Bros.

Als jij geïnteresseerd bent om machines of andere items te verkopen op dit unieke veilingevenement, begin dan met het invullen van dit online formulier.

Maak een account aan op onze website om ons aanbod te bekijken en regelmatig updates te ontvangen.

Zie ook
Terwijl we afscheid nemen van een jaar met hoogte- en dieptepunten voor zware apparatuur, hebben we de Top 10 verhalen uit de Ritchie Bros.' blog uitgekozen. Topartikelen op Ritchie Bros.’ blog in 2023
Naar boven