Moerdijk Live Xperience: 5 toppers die je niet mag missen

6 oktober, 2023
Moerdijk Live Xperience

Terwijl we aftellen naar Moerdijk Live Xperience – ons enerverende veilingevenement op 10 t/m 12 oktober – presenteren we vijf machines die onze aandacht trekken binnen het omvangrijke aanbod. Kiezen uit een brede selectie van bijna 4.000 machines en toebehoren is niet zo eenvoudig. Laten we eens kijken naar enkele paradepaardjes.

#1 2022 CAT 972 wiellader

Kijk eens naar dit gele gevaarte! Gebouwd in 2022 en met slechts 804 uur op de teller is deze CAT 972 wiellader een van de sterren van de eerste veilingdag tijdens Moerdijk Live Xperience.

 • Hoe bieden? Bied persoonlijk in Moerdijk of live online op 10 oktober.
 • Bekijk de machine: bezoek de kijkdagen op 6 t/m 9 oktober of bekijk de uitgebreide item detailpagina, met 360-graden inspectiefunctie.

#2 2022 Manitou MRT2545 verreiker (Ongebruikt)

Deze Manitou MRT2545 roterende verreiker, gebouwd in 2022, is slechts een van de vele verreikers die te koop staan op Moerdijk Live Xperience. En raad eens; deze rode en glimmende machine is nog niet eerder gebruikt!

 • Hoe bieden? Bied persoonlijk in Moerdijk of live online op 10 oktober.
 • Bekijk de machine: inspecteer hem persoonlijk op onze werf in Moerdijk op 6 t/m 9 oktober of bekijk de item detailpagina, uitgebreid met 360-graden inspectiefunctie.

#3 2021 CAT 323 rupsgraafmachine (Ongebruikt)

Geen lijst is compleet zonder een hydraulische graafmachine! Deze prachtige CAT 323 rupsgraver uit 2021 heeft slechts 16 uur op de teller en is klaar om op dag 1 van de spannende veiling te worden gekoppeld aan een nieuwe – ongetwijfeld trotse – eigenaar.

 • Hoe bieden? Bied persoonlijk in Moerdijk of live online op 10 oktober.
 • Bekijk de machine: maak gebruik van de kijkdagen op 6 t/m 9 oktober of klik op de link naar de detailpagina, compleet met een 360-graden inspectiefunctie.

Wist je dat?
Rupsgraafmachines zijn goed voor een kwart (26%) van de wereldwijde verkoop van bouwmachines per machinetype. Dit blijkt uit gegevens over 2022 van adviesbureau Off-Highway Research. Chris Sleight, Manager Director van Off-Highway Research, behoort tot de experts die de belangrijkste markttrends zullen delen tijdens de Moerdijk Live Xperience Industry Insights sessie op 10 oktober. Neem hier alvast een voorproefje van wat zoal besproken wordt.

#4 2020 Bomag BF200 C-2 asfaltafwerkmachine

Asfaltspreiders zijn majestueuze machines. Deze Bomag BF200 C-2 asfaltafwerkmachine op rupsen komt uit 2020, heeft nog slechts 902 uur gedraaid en is klaar om een nieuwe eigenaar te vinden op 10 oktober.

 • Hoe bieden? Bied persoonlijk in Moerdijk of live online op 10 oktober.
 • Bekijk de machine: bezoek onze werf in Moerdijk tijdens de kijkdagen op 6 t/m 9 oktober of bekijk de detailpagina van het item.

#5 2022 Komatsu HM400-5E0 knikdumper

Deze Komatsu HM400-5E0 knikgestuurde dumptruck, gebouwd in 2022, is een van de ruim 70 machines die te koop staan van McCabe Earthworks Ltd. De Ierse steengroeve- en mijnexploitant ondergaat een grote herschikking van de materieelvloot en koos Ritchie Bros om tal van kwaliteitsmachines aan te bieden voor verkoop aan de markt.  

 • Hoe bieden? Wie in Moerdijk is, kan persoonlijk bieden in ons veilingtheater. Als je in Maltby of ergens anders bent, kun je live online bieden.
 • Bekijk de machine: de machine is persoonlijk te bekijken op onze werf in Maltby (VK) of ga direct door naar de detailpagina.
 • Houd er rekening mee dat de verkoopvaluta voor dit object GBP in plaats van EUR is.

Dit is slechts een glimp van het huidige aanbod van bijna 4.000 machines. Bekijk de volledige inventaris voor Moerdijk of Maltby en maak je klaar om te bieden of plaats direct een Priority bod.

Weet je niet precies hoe bieden werkt? Download gratis onze koopgids.

Tot ziens op Moerdijk Live Xperience op dinsdag 10 en woensdag 11 oktober! Woensdag 12 oktober worden items alleen online geveild via ons Timed Auction-systeem.

Zie ook
Terwijl we afscheid nemen van een jaar met hoogte- en dieptepunten voor zware apparatuur, hebben we de Top 10 verhalen uit de Ritchie Bros.' blog uitgekozen. Topartikelen op Ritchie Bros.’ blog in 2023
Naar boven