Topmachines verkocht via Marketplace-E

6 november, 2023
Hier zijn de topmachines verkocht via Marketplace-E, ons 24/7 online marktplaats, gedurende de afgelopen drie maanden.

Er zijn veel websites om op te kijken als je machines wilt kopen. Wist jij dat Marketplace-E – onze 24/7 online marktplaats – twee eenvoudige formules biedt: ‘Bieden’ en ‘Nu kopen’? Veel van onze klanten hebben al de vruchten geplukt van dit platform. In deze lijst presenteren we enkele van de beste machines die de afgelopen drie maanden via Marketplace-E zijn verkocht.

1. Terex Aggresand 206 wasinstallatie

Een van de grootste sterren van kwartaal 3 is deze nog ongebruikte Terex Aggresand 206 wasinstallatie, gebouwd in 2019. Een klant uit Panama kocht dit monster afgelopen augustus via Marketplace-E in het Verenigd Koninkrijk voor 402.600 euro.

2. Powerscreen Metrotrak HA kaakbreker

Kaakbrekers zijn buitengewone machines. Ze zijn voor het eerst uitgevonden door Eli Whitney Blake in 1858 en het basisontwerp is sindsdien relatief ongewijzigd gebleven. Het winnende bod voor deze zeer krachtige Powerscreen Metrotrak uit 2017, met 1.430 uur op de teller, kwam van een klant uit het Verenigd Koninkrijk en bedroeg 163.675 euro.

Lees ook: Revolutie in verkoop van materieel met Marketplace-E

3. Delmag RH20 heistelling

Kijk eens naar deze glimmend rode krachtpatser, een van de toppers van Marketplace-E in Duitsland. Deze heistelling uit 2006 werd afgelopen augustus verkocht voor 120.000 euro en reisde vervolgens meer dan 6.000 km naar zijn nieuwe eigenaar in Canada. Verkopen op Marketplace-E betekent echt verkopen aan een wereldwijd netwerk van kopers!

4. JCB JS160W T4F mobiele graafmachine

Grote hydraulische graafmachines domineren vaak onze lijst met “topmachines”, maar we moesten deze schitterende JCB ‘Rubber Duck’ uit Nederland, verkocht op Marketplace-E, er wel bij hebben. De krachtige en veelzijdige JS160W T4F uit 2020 vond zijn nieuwe eigenaar in Roemenië voor een winnend bod van 68.000 euro.

5. Massey Ferguson MF 5713 S trekker

Wat is jouw favoriete trekkermerk? Voor veel liefhebbers is dat Massey Ferguson. Kijk dan eens naar deze topper van Marketplace-E in Frankrijk. Gebouwd in 2019, en met 2.623 uur op de teller, is deze MF 5713 S Dyna-6 Efficient 4WD Tractor gekocht voor 53.887 euro door een gelukkige bieder uit België.

Geïnteresseerd in het kopen van een volgende machine? Kijk wat er nu beschikbaar is binnen het aanbod van Marketplace-E.

Zie ook
Ben je geduldig als een schildpad of dominant als een haai? Het begrijpen van alle biedstrategieën kan je helpen om je favoriete biedstrategie te vinden. Ontdek jouw favoriete biedstrategie en haal meer uit veilingen
Naar boven