Welkom op onze nieuwe blog!

22 oktober, 2021

Tromgeroffel alsjeblieft… 

We zijn blij je kennis te laten maken met de nieuwe en verbeterde Ritchie Bros blog. Het opnieuw opbouwen hiervan is een passievol project voor ons geweest en we zijn eindelijk klaar om ons gloednieuwe platform uit te rollen. Lees verder om te ontdekken wat er allemaal nieuw is en wat er nog aan komt voor onze vernieuwde site.

Nieuwe handige functies, met dezelfde geweldige inhoud!

Ons doel is altijd geweest om nuttige, informatieve en leuke content met onze lezers te delen. Daarom was onze topprioriteit bij het vernieuwen van onze blog om van onze site een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te navigeren omgeving te maken. Ook hebben we de look en feel vernieuwd EN nieuwe functies toegevoegd. Deze tools helpen je gemakkelijk de onderwerpen te vinden die je zoekt in slechts een paar klikken. Andere aanpassingen die we hebben gemaakt zijn onder andere:

  • Het zoeken op trefwoorden, categorieën en tags om de navigatie gemakkelijker te maken. Ben je geïnteresseerd in verhalen van klanten? Daar hebben we nu ook een categorie voor! Wil je onze geweldige Top 5 posts zien met veel coole machines? Klik dan gewoon op de “Top 5” tag.
  • Sociaal delen. Heb je iets gevonden dat je wilt delen met je vrienden en collega’s? Nu kun je de inhoud gemakkelijk delen via je favoriete sociale platforms!
  • Een betere mobiele ervaring. Meer dan 70% van het blogverkeer komt via mobiele apparaten, dus we hebben de nieuwe blog ontwikkeld met het gebruik van mobiele apparaten in ons achterhoofd.

We zullen nog meer geweldige functies toevoegen, waaronder een abonnementsfunctie waarmee je het laatste nieuws rechtstreeks in je e-mail kunt ontvangen.

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan ons nieuwe platform als wij hebben beleefd aan het maken ervan!

Zie ook
Terwijl we afscheid nemen van een jaar met hoogte- en dieptepunten voor zware apparatuur, hebben we de Top 10 verhalen uit de Ritchie Bros.' blog uitgekozen. Topartikelen op Ritchie Bros.’ blog in 2023
Naar boven