Nieuwe mobiele app functie: Bieden tijdens Timed Auctions

16 mei, 2022

Biedingen plaatsen in onze Timed Auction terwijl je onderweg bent, is nu nog eenvoudiger geworden!

Bij Ritchie Bros. zijn we altijd op zoek naar manieren om het kopen en verkopen van machines gemakkelijker te maken. Wist je dat we meer dan tien jaar geleden onze mobiele app voor iOS- en Android-apparaten hebben gelanceerd? In de loop der jaren hebben we deze regelmatig bijgewerkt en nieuwe functies en taalondersteuning toegevoegd. De app blijft aan populariteit winnen, vooral in de laatste twee jaar. Zo zagen we in 2021 alleen al meer dan 5,7 miljoen mobiele app-gebruikers.

Onze app is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools en Spaans, en biedt een coole mobiele veilingervaring. Je kunt onze mobiele app gebruiken om:

  • Veilingdata en -details te vinden
  • Te zoeken in tienduizenden te koop staande items
  • Gedetailleerde machine informatie en inspectiefoto’s bekijken
  • Watchlists te maken en je favoriete machines te volgen
  • En nog veel meer!

Nieuwe functie

Onze mobiele app is vanaf nu nog beter geworden. Je kunt nu rechtstreeks in de app meebieden op items van onze Timed Auctions. Zodra je geregistreerd bent voor een veiling, kun je naar een itempagina gaan en direct in de app een bod plaatsen.

Tip: voeg items waar je op biedt toe aan je volglijst om ze te blijven volgen

Download de app

Onze app is gratis en gemakkelijk te vinden in de app stores van Apple en Google (zoek op ‘Ritchie Bros’) of klik op de onderstaande pictogrammen. Als je hulp nodig hebt bij het installeren van de app, het aanmelden of het bieden, kan je contact opnemen met de plaatselijke Ritchie Bros. Vertegenwoordiger of met een veiling locatie in de buurt.

Binnenkort nog meer functies toegevoegd

Ons team van ontwikkelaars blijft zich inzetten om de koopervaring op alle apparaten te blijven verbeteren. Er komen nog meer spannende updates aan, dus blijf op de hoogte!

Zie ook
Terwijl we afscheid nemen van een jaar met hoogte- en dieptepunten voor zware apparatuur, hebben we de Top 10 verhalen uit de Ritchie Bros.' blog uitgekozen. Topartikelen op Ritchie Bros.’ blog in 2023
Naar boven