5 redenen om deel te nemen aan de Ritchie Bros. termijnveilingen!

6 september, 2021| 4 minuten leestijd

Het veilingseizoen is op komst en de buzz hangt in de lucht! Ben je klaar om de opwinding van de Ritchie Bros. termijnveilingen te ervaren? Bekijk hieronder 5 goede redenen om deel te nemen aan onze veilingen en log daarna in om mee te doen met de actie!

Er is een ruime keuze aan merken en materieeltypes

De Ritchie Bros.ย termijnveilingenย hebben een groot aanbod van fabrikanten enย gebruikte machines.
Hoog aangeschreven merken van over de hele wereld zoals Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Volvo, en nog veel meer zijn beschikbaar van verkopers uit heel Europa.
Je kunt ook eenย breed aanbod aan soorten machinesย vinden: van populaire machines zoalsย dozersย enย graafmachinesย tot machines en accessoires voor specifieke industrieรซn, variรซrend vanย de bouw,ย landbouwย totย mijnbouwย en alles daar tussenin.

Machines voor elk budget

Groot of klein, oud of nieuw – je vindt hier geweldige opties voor gebruikte machines die binnen je eigen budget passen. En onthoudt: er zijn geen minimumbiedingen of minimumprijzen. Dus zelfs als je denkt dat de waarde van een bepaalde machine een beetje buiten je bereik ligt, begin dan vroeg met bieden – misschien win je hem uiteindelijk wel voor een goede prijs!

Gemakkelijk bieden en snelle beschikbaarheid

Registratie bij Ritchie Bros. is super makkelijk. Maak gewoonย een gratis account aanย en registreer om mee te bieden in de veiling van jouw keuze. Deelnemen aan onze termijnveilingen is leuk en gemakkelijk. Het bieden is meerdere dagen geopend en de items sluiten op een specifieke dag en tijd. De biedingen kunnen worden geplaatst vanaf je pc, laptop of telefoon. Zodra de veiling is gestart, zoek je het item dat je wilt hebben en klik je op de knop “snel bieden” om mee te doen. Je kunt ook gemakkelijk een handig “maximum bod” instellen en ons systeem voor je laten bieden. Vergeet niet om je biedingsberichten aan te zetten om er zeker van te zijn dat je nog steeds het hoogste bod hebt!

De machines zijn (bijna) onmiddellijk beschikbaar

In de huidige markt zijn de levertijden voor nieuwe machines lang en zijn goede gebruikte machines soms moeilijk te vinden. Het kan enkele maanden duren om te vinden wat je nodig hebt en het klaar te hebben voor het werk. Niet met Ritchie Bros. veilingen: als je het item wint, voltooi je gewoon de betaling, haal je vervolgens de machine op en zet je hem aan het werk bij een volgende klus!

Wij zijn hier om te helpen

Wij van Ritchie Bros. hebben als doel om onze veilingen zo eenvoudig en eerlijk mogelijk te maken. Het maakt niet uit of je koopt of verkoopt, of je zelfstandig bent of een groot bedrijf vertegenwoordigt, of het de eerste keer is op onze veilingen of de 50e keer – wij zijn er om je bij elke stap te helpen.

Heb je vragen over het registreren en bieden? Wij kunnen je helpen! Zoek je naar financieringsopties, het opknappen van machines of logistieke oplossingen voor je nieuwe of gebruikte apparatuur? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dit en nog veel meer krijgt je wanneer je met Ritchie Bros. in zee gaat.

Klinkt dat goed? We kunnen niet wachten tot je deelneemt aan onzeย aankomende veilingen!

Je kunt ook onze video,ย Materieelveilingen: Hoe het voelt om te bieden en te winnen bekijken, om een indruk te krijgen van het plezier en de spanning van een Ritchie Bros. termijnveiling!

Naar boven