Christophe en Mathilde Veldieu, Equip’+

29 januari, 2021

Christophe Veldieu is eigenaar van Equip’+, een verhuurbedrijf voor bouwmaterieel met 14 medewerkers, waaronder zijn dochter Mathilde Veldieu. Christophe is al lange tijd klant van Ritchie Bros.

Equip’+ is een verhuurbedrijf voor materieel in Zuid-Frankrijk, in Avignon, Rochefort-du-Gard en Bagnoles-sur-Cèze. Equip’+ verhuurt hydraulische en mobiele graafmachines, verreikers, schaarliften, wielladers, rupsladers, verdichters, walsen, dumpers en andere machines van 2,5 t tot 40 t. Hun klanten variëren van bouwbedrijven en regionale overheden (gemeenten enz.) tot ondernemers en individuen.

Mathilde Veldieu, Manager bij Equip’+ en dochter van Christophe, werkt al meerdere jaren in het bedrijf en koopt en verkoopt gebruikte machines rechtstreeks via veilingen van Ritchie Bros. en IronPlanet.

Onze ervaring met Ritchie Bros. is zeer positief. Ten eerste, wanneer we een machine verkopen, wordt er een inspectie uitgevoerd. We zijn ook zeer tevreden over de eenvoud en de zekerheid van de verkoop van de machine.

Mathilde Veldieu vindt het prettig hoe de Operations- en Sales-teams van Ritchie Bros. de machine-inspecties uitvoeren. Ze taxeren een machine en stellen een prijsschaal vast waarvoor het materieel waarschijnlijk wordt verkocht.

Ik bel Ritchie Bros. en ik laat ze het machinetype, het merk en het jaar van elke machine weten. Vervolgens ontvangen ze het materieel en verzorgen ze het hele verkoopproces. Het is voor ons heel eenvoudig.

Door gebruik te maken van de diensten van Ritchie Bros. kunnen Mathilde en Christophe Veldieu tijd besparen en zich concentreren op hun kernactiviteiten: het verhuren van bouwmaterieel.

Zie ook
Ainscough all-terrain cranes Ainscough verkoopt tien werkklare mobiele hijskranen via Ritchie Bros.
Naar boven