Ontdek het nieuwe Ritchie Bros. op bauma

Bezoek ons op stand B5.402

Naast onze materieelveilingen en online marktplaats, helpen we allerlei bedrijven aan markt- en machine data, vlootbeheersoftware, onderdelen, web shops, financiering, transport en nog veel meer. Het maakt niet uit of je bedrijf groot of klein is, al lang bestaat of net begonnen is. Kom naar onze stand op bauma en je zult zien dat we jouw bedrijf op allerlei manieren kunnen helpen met het kopen, beheren en verkopen van materieel.

6 redenen om onze bauma stand te bezoeken

1. Duik dieper in onze verkoopoplossingen

Je kent wellicht onze moderne veilingen waar duizenden grondverzetmachines, vrachtwagens, tractoren en meer verkocht worden. Misschien heb je er zelfs al aan deelgenomen, biedingen geplaatst en materieel gekocht. Wist je dat er nog meer manieren zijn waarop wij bedrijven helpen kopen en verkopen? Marketplace-E, onze online marktplaats met Nu kopen en Bod doen wint aan populariteit bij onze klanten. Ontdek waarom op bauma.

2. Ontdek de nieuwste inzichten en vlootbeheertools van Ritchie Bros.

Neem beslissingen over materieelbeheer op basis van nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Wij bieden krachtige tools die je helpen je bouwmachines en trucks te beheren, de werkelijke marktwaarde te ontdekken, markttrends bloot te leggen en andere inzichten te verwerven. Kom en vraag ons naar Ritchie Bros. Asset Solutions, RB Price Result, Market Trend Reports en Rouse Analytics.

3. Verken slimme services die het werk eenvoudiger maken

Tijdens de levenscyclus van bouwmachines is er veel te beheren. Ontdek onze diensten die het leven een beetje makkelijker maken, zoals intelligente onderdeleninkoop met SmartEquip, onze terreinen voor opslag en verkoop van materieel, transportdiensten, financiering en nog veel meer.

4. Verkrijg nieuwe inzichten tijdens onze mini-events

Tijdens de Baumaweek organiseren we verschillende mini-events op de stand van Ritchie Bros. Deze zijn gratis bij te wonen en iedereen is welkom. Geniet van een kop koffie, bekijk productdemo’s en volg live paneldiscussies met top experts van Ritchie Bros. en uit onze industrie.

5. Hoor het laatste nieuws over Mascus

Mascus (een Ritchie Bros. bedrijf) is Europa’s toonaangevende online advertentiewebsite voor materieel met 3 miljoen bezoeken per maand en meer dan 6000 materieelverkopers. Het is een enorme bron om bouwmachines te kopen van particuliere verkopers en gerenommeerde dealers. Als u zelfstandig materieel wilt verkopen, is dit het platform om te gebruiken. Leer hoe machinedealers, eindgebruikers en anderen Mascus in hun voordeel gebruiken.

6. Klets bij met uw Ritchie Bros. vertegenwoordiger

We zien u graag langskomen op onze stand. We kunnen ons voorstellen dat het een drukke week voor u wordt, dus als u van tevoren een afspraak met ons wilt maken, kunt u eenvoudig ons vergaderverzoekformulier invullen (aanbevolen).

Blijf op de hoogte van het laatste bauma nieuws

We zullen de komende weken verschillende updates en artikelen over Bauma plaatsen. Volg onze socials en blog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Naar boven